Du har sikkert hørt om alle du ulike konkurransene som angår vintersport, den største av dem er jo naturligvis OL. Men det finnes andre også, svært populære vinterkonkurranser. Du har for eksempel Terje Håkonsen sin Arctic Challenge som er konkurranse for kun snowboard, men som det har vært mye suksess og presse rundt. Den har jo til o gmed blitt sendt på tv. Det er noe av det samme vi forsøker å gjøre her på Snowshow, men i stedet for bare snowboard og lignende, så ønsker vi å kaste ut et bredere nett og fange opp alle ulike typer av vintersportsidretter.

Vi ønsker å tilby noe lignende som OL, men i en mer uformell setting naturligvis, hvor hovedmålet er at det skal væer gøy, og at alle kan stille opp. Vi skal forsøke å gjør det slik at profesjonelle kan stille opp mot hverandre i en pulje, mens amatører i en annen, slik at det blir en viss form for rettferdighet under konkurransens gang. Men om det er noen av amatørene som tror de kan yppe seg mot de beste her i verden, så kan de godt forsøke, gjennom å kvalifisere seg først, slik at vi kan se om det er noe poeng i å legge dem i samme pulje.

Den største grunnen til at vi kan gjøre noe som dette er på grunn av eksterne investorer og sponsorer, der den viktigste av dem er Moneybanker, det finnes også andre, men det er de som virkelig har vist viljen til å få etablert dette på en skikkelig måte. Heldigvis får vi si, for det er mange andre som ikke ville tatt denne muligheten emd begge hendene slik vår hovedsponsor har gjort. Vi ser verden rundt at det er økt interesse for ekstremsport og det er også noe vi kan tilby, med de menneskene som flyr ned de store fjellsidene på ski eller snowboard. Jo mer dekning vintersport får jo flere deltakere kommer til etter hvert når de ser hva som skjer og hvor kult det ser ut.

Det er jo det vi i all hovedsak forsøker på å gjøre her, vi vil få deltagelsen opp, siden vi er inne i en tidsalder nå hvor det er mindre og mindre aktivitet og folk rører ikke på seg like mye som før. Klarer vi å mobilisere nok slik at folk melder seg på idretter de tidligere aldri kunne ha drømt om, ja da har vi gjort en bra jobb tror vi. Det må jo være langt bedre å få folk til å å gå på ski eller gå på skøyter på ekte, i stedet for å gjøre det via Playstation 4 eller xBox one? Selv om det naturligvis krever en innsats utover det å trykke på knapper.

Men føles dette som noe som kan være for deg og for dine venner, så meld deg på og spre ordet rundt. jo flere deltagere vi får, jo bedre dekning får vi, og så kan vi til slutt bli kjente over hele landet.

Meld deg på i dag!